logo-white
EUzaTebe_logo

Упитник о пилотирању за дежурне наставнике

Поштовани,

Најпре желимо да Вам искажемо захвалност на труду и доприносу успешном спровођењу првог пилотирања државне матуре. Остаје још да од Вас добијемо и повратну информацију о делу процеса у ком сте учествовали.

Како би ваши закључци о спровођењу првог пилотирања аутоматски ушли у базу података, потребно је да попуните ову електронску верзију упитника. Да бисмо у бази података јасно разликовали испите, односно одељења, најлепше Вас молимо да за свако дежурство које сте обавили одвојено попуните упитник.

Подаци које унесете се чувају само на серверу државне матуре.

При попуњавању можете да користите ћирилицу или латиницу. Ако желите и да читате образац на латиници, латиничну верзију сајта изаберите у горњем десном углу странице.

Подсећамо да нам извештај неће стићи ако га на крају не пошаљете. Није довољно само кликнути на плаво дугме; нужно је прво означити да нисте робот и затим савладати и слагалицу са сликама (стандардни безбедносни протокол).

Већина поља је обавезна. Ако се, при покушају слања, документ врати на почетак, то је знак да сте прескочили неко од обавезних питања. Утврдите које (или која), одговорите на њега (или на све њих) и тада нећете имати проблема са слањем извештаја.

Унапред вам хвала на информацијама који ћете забележити.

ПИСМО
ОСНОВНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ
ПРОТОКОЛ ТЕСТИРАЊА
ПРОЦЕНА СИТУАЦИЈЕ РЕШАВАЊА ЗАДАТАКА
ПРОЦЕНА МАТЕРИЈАЛА И ИНСТРУКЦИЈА
На скали од 1 до 4, процените колико су Вам били разумљиви и јасни следећи материјали:
ЗАВРШНИ КОМЕНТАР
Skip to content